Altijd onderweg
naar een tevereden
klant!

Vraag offerte aan

Diensten

Belgische degelijkheid

Michel Vanderhasselt focust op dagritten in de Benelux. Dan is het maar normaal dat u een chauffeur over de vloer krijgt die uw taal spreekt. Da’s niet omdat we chauvinisme op de eerste plaats zetten, wél omdat we een onberispelijke service hoog inschatten.

Flexibiliteit voor extra tevredenheid

Onvoorziene omstandigheden. De naam zegt het zelf: soms gebeuren er dingen die u op voorhand niet had ingeschat. Een levering die dringend naar de andere kant van het land moet bijvoorbeeld? Bij Michel Vanderhasselt is er altijd plaats voor een last minute expressdienst.

Gevoel voor timing

Timing lijkt alleen iets voor gitaristen, komieken en atleten. Toch mag u gerust vrachtwagenchauffeurs aan dat lijstje toevoegen. Michel Vanderhasselt volgt het tikken van de secondewijzer op de voet en zorgt dat uw producten op tijd voor de deur van uw klanten staan. Want dat is voor u én voor ons van cruciaal belang.

Correcte service tegen correcte prijs

Met uitzondering van uitzonderlijk vervoer brengt Michel Vanderhasselt elke transportopdracht tot een goed einde. Zo moet u uw energie gewoon in uw producten blijven steken in plaats van in uw transport. En dat tegen een eerlijke prijs die – laten we helemaal eerlijk zijn – binnen de Belgische normen valt.

Professionele opvolging van u goederen

Om u goederen op de juiste plaats, juiste tijdstip en de gewenste toestand te leveren, doen wij beroep op enkele nuttige hulpmiddelen.

Zo werken we met Fleetboard Track&Trace om de wagens op de seconde op te volgen en met Carrier MX-2 om de temperatuur van de gekoelde goederen op te volgen.

Wij kunnen dus op elk moment u vracht monitoren zowel qua locatie als temperatuur